Skip to main content
Top

14-01-2016 | Nieuws

Ding mee naar de Anna Reynvaan Prijzen!

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

 • Optie A:
  Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
 • Optie B:
  Deel de link per e-mail
insite
ZOEKEN

Heb je een mooi project dat de patiëntenzorg ten goede is gekomen en wil je daarmee meedingen naar de prestigieuze Anna Reynvaan Praktijkprijs? Stuur je project dan nu in!

Elk jaar worden tijdens de Anna Reynvaan Lezing de Anna Reynvaan Prijzen uitgereikt. De Praktijkprijs is voor het beste initiatief of project van een verpleegkundige dat heeft geleid tot een meetbaar resultaat in de directe patiëntenzorg. Bovendien moet het een positieve bijdrage leveren aan de verpleegkundige beroepsontwikkeling. De deadline voor het insturen is vrijdag 18 maart 2016.

Wetenschapsprijs

Daarnaast wordt ook de Wetenschapsprijs uitgereikt voor de beste wetenschappelijke publicatie van een verpleegkundige uit 2015. De resultaten van het onderzoek dragen bij aan concrete verbeteringen van het verpleegkundig handelen. Per auteur mag slechts één publicatie worden ingezonden. Ook hiervoor is de deadline voor het insturen vrijdag 18 maart 2016.

Studentenprijs

Ten slotte is er de Studentenprijs voor het beste artikel van hbo-v studenten over het thema van de Anna Reynvaanlezing. De deadline voor deze prijs is wat later: 13 april 2016.

Lezing

De Anna Reynvaan Prijzen behoren tot de meest prestigieuze prijzen in verpleegkundig Nederland. Elk jaar worden de prijzen uitgereikt tijdens de Anna Reynvaan Lezing in Amsterdam. Dit jaar is dat op donderdag 26 mei. De lezing, georganiseerd door AMC, Hogeschool van Amsterdam en Bijzijn XL, wordt uitgesproken door de Braziliaanse verpleegkundige Heimar de Fātimā Marin, hoogleraar Health Informatics aan de universiteit van São Paulo. Centraal staat het onderwerp ‘patiëntveiligheid, verpleegkunde en ICT’.

Hoe stuur je in?

Wil je meer weten over de voorwaarden en criteria van de prijzen en de manier van insturen? Alle informatie vind je hier.

Tip

Aanbevolen

01-01-2016

Bijzijn XL 1/2016

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

 • Optie A:
  Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
 • Optie B:
  Deel de link per e-mail

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

BSL Academy hbo-V