Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | NA DERTIG JAAR NOG STEEDS GOED FUNCTIONERENDE MOND | Uitgave 2/2011

Tandartspraktijk 2/2011

De tijdmee hebben

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2011
Auteur:
J.P. van Hoeve
De belangrijkste vooruitgang in de klinische parodontologie van de afgelopen veertig jaar hebben we te danken aan de groep van Lindhe en Nyman in Gotenburg. Zij waren het diemet hun onderzoek in de jaren zeventig en tachtig aantoonden dat reiniging van de worteloppervlakken, pocketeliminatie en passende nazorg in combinatiemet goedemedewerking van de patiënt, hetmogelijkmaken elementen te handhaven die tot dan toe als verloren beschouwd werden. Veel patiënten hebben sindsdien van deze inzichten geprofiteerd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Tandartspraktijk 2/2011 Naar de uitgave

SELECTIEF

SELECTIEF

TANDARTS IN DE PRAKTIJK

Continuë professionele educatie

MOTIVATIONAL INTERVIEWING + NRC = PERFECTEMATCH

Pulpapoliep: NRC mislukt?