Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 3/2005

01-03-2005 | Arts & wet

Bedrijfsarts en verzekeringsarts groeien uit elkaar

Auteur: Roel Melchers

Gepubliceerd in: TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde | Uitgave 3/2005

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Zorg voor de kwaliteit van medisch specialisten is een taak van de overheid. Die taak is ondergebracht bij het CSG: het College voor Sociale Geneeskunde. Het secretariaat is gevestigd in de Domus Medica, het kantoor van de KNMG in Utrecht.
Literatuur
go back to reference De besluiten kan je vinden op de KNMG-site. Ga naar knmg.artsennet.nl en volg dan de volgende links: Opleiding & Registratie, Colleges, Nieuwe Regelgeving Colleges/Kaderbesluiten, Besluiten College voor Sociale Geneeskunde (CSG). De auteur heeft beide besluiten naast elkaar in een document gezet om vergelijking te vereenvoudigen. Een mailtje en het wordt toegestuurd. De besluiten kan je vinden op de KNMG-site. Ga naar knmg.artsennet.nl en volg dan de volgende links: Opleiding & Registratie, Colleges, Nieuwe Regelgeving Colleges/Kaderbesluiten, Besluiten College voor Sociale Geneeskunde (CSG). De auteur heeft beide besluiten naast elkaar in een document gezet om vergelijking te vereenvoudigen. Een mailtje en het wordt toegestuurd.
go back to reference Eerste twee of zes weken van het verzuim komt voor rekening van de werkgever. Daarvoor werd elke zieke werknemer betaald vanuit de Ziektewet. Eerste twee of zes weken van het verzuim komt voor rekening van de werkgever. Daarvoor werd elke zieke werknemer betaald vanuit de Ziektewet.
go back to reference De vangnetters dus in de zin van de Ziektewet: zieke zwangeren, orgaandonoren, arbeidsgehandicapten, methoden in de curatieve WW'ers. De vangnetters dus in de zin van de Ziektewet: zieke zwangeren, orgaandonoren, arbeidsgehandicapten, methoden in de curatieve WW'ers.
Metagegevens
Titel
Bedrijfsarts en verzekeringsarts groeien uit elkaar
Auteur
Roel Melchers
Publicatiedatum
01-03-2005
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde / Uitgave 3/2005
Print ISSN: 0929-600X
Elektronisch ISSN: 1876-5858
DOI
https://doi.org/10.1007/BF03074155

Andere artikelen Uitgave 3/2005

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 3/2005 Naar de uitgave