Skip to main content
main-content
Top

21-03-2011 | Nieuws

'Kom je bij me in bed?'

Op het congres komen verder ook zaken aan bod als ‘bespreekbaar maken van seksualiteit’, ‘intimiteit mogelijk maken’, ‘seksualiteit in de anamnese?’, ‘intimiteit in de praktijk: Ruimte voor liefde en grenzen aan ongewenst gedrag’ en ‘wat heb je nodig om veilig te werken?’

Dit alles wordt besproken in workshops waarvoor je je kunt inschrijven. Verder zijn er algemene lezing, zoals "Hier trek ik mijn grens", door Monqiue Kempff van NU’91, “Seksualiteit in de zorg; onderdeel van de zorg of een juridisch mijnenveld?” door advocaat Ivo Sindram en “Ethische dilemma’s- Ik doe net alsof ik het niet zie” door prof. dr. Evert van Leeuwen, hoogleraar medische Ethiek, UMC St Radboud.

Aanmelden voor het congres kan hier... MAAR LET OP: Mocht deze manier van inschrijven echter gesloten zijn, dan kun je je altijd nog ter plekke inschrijven. Kom dan gewoon naar de Jaarbeurs in Utrecht. Het congres begint om 10:00 uur. Aanmelden kan dan vanaf 9:00 uur. Locatie: Prins Claus congreszaal in het hallencomplex van de Jaarbeurs, te bereiken via Entree Oost.

De kosten voor deelname aan het congres Seksualiteit, intimiteit en intimidatie in de zorg bedragen € 195,- p.p.(incl. btw). De deelnamekosten zijn inclusief congresmateriaal, koffie/thee, lunch en borrel. Leden van Bijzijn of V&VN betalen € 170,- p.p. , bij inschrijving van 2 of meerdere deelnemers tegelijk zijn de kosten € 160,- p.p..

Auteur(s): Adri van Beelen

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.