Skip to main content
Top

2007 | OriginalPaper | Hoofdstuk

6. Evaluatie van de voedingstherapie

Auteurs : G. A. E. G. van Asseldonk, BSc, J. J. van Duinen, MSc, M. Former-Boon, R. van Nuland

Gepubliceerd in: Zakboek ziektegerelateerde ondervoeding bij volwassenen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

De ernst van de depletie en het voedingsbeleid dienen te worden geëvalueerd. In veel ziekenhuizen gebeurt dit door multidisciplinaire voedingsteams, met een arts, diëtist en verpleegkundige. In kader 6.1 staan de onderwerpen die daarbij aan de orde komen en in kader 6.2 de aandachtspunten voor de diëtist.3
Metagegevens
Titel
Evaluatie van de voedingstherapie
Auteurs
G. A. E. G. van Asseldonk, BSc
J. J. van Duinen, MSc
M. Former-Boon
R. van Nuland
Copyright
2007
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-8884-4_6