Skip to main content
main-content
Top

08-05-2011 | Nieuws

Zorgzuster Limburg bemiddelt voor zelfstandigen

Medio mei gaat Zorgzuster Limburg, een innovatieve dochteronderneming van De Zorggroep, van start. Als intermediair in de thuiszorg bemiddelt Zorgzuster Limburg tussen zelfstandige zorgverleners en mensen die behoefte hebben aan thuiszorg.

De Zorggroep speelt hiermee in op een groeiend aantal zorgverleners dat een eigen onderneming start om als zelfstandig ondernemer in de zorg aan het werk te gaan.

Het zelfstandig ondernemerschap in de zorg neemt enorm toe. Ook neemt het aantal zorgvragers toe dat de zorg met een persoonsgebondenbudget financiert. Met de oprichting van de in Swalmen gevestigde dochteronderneming Zorgzuster-Limburg speelt De Zorggroep in op deze ontwikkelingen.

Zorgzuster Limburg biedt de zelfstandig ondernemer behalve bemiddeling, ook optimale ondersteuning bij zaken als administratie, assurantiën, scholing en marketing. Daarnaast kijkt Zorgzuster Limburg verder dan de zorgvraag alleen. Het maken van een optimale match tussen de beste zelfstandige zorgverlener en de zorgvraag staat centraal en is mogelijk doordat Zorgzuster Limburg beide partijen persoonlijk kent.

Voor meer informatie: www.zorgzuster-limburg.nl

Auteur(s): Margreeth Tepper

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.