Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | INTERVIEW | Uitgave 1/2013

Bijzijn XL 1/2013

‘Zorg voor ouderen met multimorbiditeit is uiterst complex’

Tijdschrift:
Bijzijn XL > Uitgave 1/2013
Auteur:
Ellis Folbert
Belangrijke opmerkingen
Tekst: Aliëtte Jonkers, medisch (wetenschaps-) journalist. Zij schrijft artikelen voor medische vaktijdschriften, websites en uitgeverijen.
Beeld: Vincent Boon
In 2008 gingen binnen Ziekenhuisgroep Twente (ZGT), locatie Almelo de deuren open van het Centrum voor Geriatrische Traumatologie. Doel: de kwaliteit van zorg verbeteren voor ouderen met een fractuur. Vijf jaar later heeft het centrum internationale faam verworven met zijn multidisciplinaire zorgpaden en unieke behandelsetting. Verpleegkundig specialist traumatologie Ellis Folbert geeft leiding aan de afdeling. Haar functie is te vergelijken met die van een zaalarts. Ze doet dagelijks visites en heeft de bevoegdheid om taken van de traumachirurgen over te nemen. Ellis is de spin in het web en maakt deel uit van het multidisciplinaire behandelteam samen met de traumachirurg. ‘Ik ben trots op de prachtige resultaten en het hoge niveau van de vaak complexe zorg voor onze oudere patiënten.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

Nursing compleet

Nursing online

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Bijzijn XL 1/2013 Naar de uitgave

NIEUWS > VAK EN WETENSCHAP

Bijwerkingen vroegtijdig signaleren

NIEUWS > VAK EN WETENSCHAP

App Voor Vragen Aan Ziekenhuis