Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2012 | Forum | Uitgave 6/2012

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 6/2012

Zorg voor gezondheid is zorg voor welvaart

Boekrecensie

Tijdschrift:
TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 6/2012
Auteur:
Silvia Evers
Lienden HW van, Boot JMD (red). Economie van de volksgezondheid. Zorg voor gezondheid = zorg voor welvaart. Assen: van Gorcum, 2011, 268 pagina’s, ISBN 978902324, € 38,50.
Zowel nationaal als internationaal is het gebied van de gezondheidseconomie voor preventie en volksgezondheid nieuw. Gezond gedrag en kosteneffectiviteit staan echter steeds meer in de belangstelling bij professionals en politici. Het gebeurt niet vaak dat een Nederlandstalig boek verschijnt over de gezondheidseconomie, en een boek waarin aandacht wordt besteed aan de relatie tussen economie en publieke gezondheid is helemaal uniek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2012

TSG - Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 6/2012 Naar de uitgave