Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Uitgave 3/2015

Geron 3/2015

Zorg Proeftuin Vlaanderen: ‘The proof of the pudding is in the eating’?

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 3/2015
Auteur:
Katleen Boschmans
Belangrijke opmerkingen
Over de auteurs
Katleen Boschmans is verbonden aan het iMinds Program Office Zorg, het digitale onderzoekscentrum van Vlaanderen ( www.iMinds.be ).
* Dit artikel is tot stand gekomen met medewerking van An Jacobs, Karen Willems & Birgit Morlion, allen verbonden aan iMinds Program Office Zorg, en Charlotte Brys, Lien Pots, Patricia De Vriendt, Ellen Gorus & Mark Leys, verbonden aan KIO, een interuniversitair consortium (OPIHVUB, GERO-VUB, CESO-KULeuven, iCher-VUB, Arteveldehogeschool, ETROVUB, HOWEST). Email: zorgproeftuinen@iminds.be. Website: www.zorgproeftuinen.be

Samenvatting

Aangezien innovatie in de ouderenzorg prangend is, lanceerde de Vlaamse overheid de Zorg Proeftuin. “Proeftuin, gaan ze tuinieren, koken misschien?” Nee hoor, alle betrokkenen worden structureel samengebracht om te zoeken naar efficiënte, effectieve en kwaliteitsvolle zorgoplossingen, waarbij het gebruikersperspectief primeert. Mooi, maar hoe werkt dat in praktijk?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Geron 3/2015 Naar de uitgave