Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2011 | Onderzoek | Uitgave 2/2011

Podosophia 2/2011

Zooltherapie bij kinderen met geëndoroteerd gangpatroon

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 2/2011
Auteur:
Paul van Neerven
Belangrijke opmerkingen
Paul van Neerven, podotherapeut

Samenvatting

Paul van Neerven geeft een overzicht van belangrijk wetenschappelijk onderzoek in internationale bladen en kiest een artikel uit waarop hij dieper ingaat. In deze uitgave aandacht voor het artikel Orthotic devices with out-toeing wedge as treatment for intoed gait in children van P.V. Munuera, J.M. Castillo, G. Dominguez, G. Lafuent, gepubliceerd in JAPMA Vol. 100, 2010, 472-478.
In het artikel van Munuera et al. wordt het effect van goede schoenen en speciale zolen op in-toeing bij kinderen onderzocht. Het blijkt dat zowel goede schoenen als de zolen een verbetering van de ganghoek opleveren. Het effect is groter bij gebruik van goede schoenen in combinatie met de zolen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Podosophia 2/2011 Naar de uitgave