Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Lezen/kijken/zoeken | Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014

Zonder zout

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2014
Auteur:
Paola Gerritsen
Belangrijke opmerkingen
Olga Zuiderhoek. Ongezouten Zuiderhoek. Amsterdam: Uitgeverij Nijgh en Van Ditmar, 2014. 159 pagina’s, € 18,50, e-book € 9,99. ISBN 978-90-388-9873-5.

Samenvatting

Doelgroep Mensen die natriumarm moeten koken. Maar, zoals de schrijfster zelf zegt: ‘Gemiddeld eten we 1200 milligram natrium te veel, dag in dag uit.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

TPO - De Praktijk 4/2014 Naar de uitgave

Weet je dit?

Antwoorden

Ingezonden

Twee vragen

Weet je dit?

Vragen