Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Implementatie ziektelastmeter copd | Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017

Ziektelastmeter COPD tijdens het consult

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 3/2017
Auteur:
Dr. Annerika Slok

Samenvatting

Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van de Ziektelastmeter COPD tijdens het consult leidt tot betere kwaliteit van leven en betere kwaliteit van zorg. Patiënten en zorgverleners zijn zeer tevreden over het instrument. Daarom heeft de Long Alliantie Nederland besloten de implementatie ervan te bevorderen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

TPO - De Praktijk 3/2017 Naar de uitgave

Casus astma-copd-overlapsyndroom

Veel mensen met COPD hebben ook astma

Kennis lesa zorg voor kwetsbare ouderen

Uitgelicht LESA Zorg voor kwetsbare ouderen

Interview leonie bosch

Nog zoveel te ontwikkelen

Kennisquiz

Antwoorden

Kennis nhg-standaard het soa-consult

Uitgelicht NHG-Standaard Het soa-consult