Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2015 | Uitgave 3/2015

Geron 3/2015

Ziek en oud in beeld

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 3/2015
Auteur:
Odette Breijinck
Belangrijke opmerkingen
Over de auteur
Geef kunsthistorica Odette Breijinck een kunstwerk en zij geeft u een verhaal. Haar missie: via ontroering, herkenning en verwondering de kunst dichtbij brengen en voor iedereen begrijpelijk en interessant te maken. Dat doet ze in lezingen, cursussen en in tekst. Voor meer informatie zie www.lecanard.nu .

Samenvatting

Dit artikel over hoe zieken en ouderen in de beeldende kunst in de Westerse kunstgeschiedenis worden uitgebeeld, is geschreven naar aanleiding van de lezing (geïllustreerd met veel meer afbeeldingen) op 5 september 2014 ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van Gerion.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2015

Geron 3/2015 Naar de uitgave

Redactioneel

Diversiteit