Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2011 | Uitgave 1/2011

Kind & Adolescent Praktijk 1/2011

ZICHT OP KENNIS IN ONTWIKKELING

Inventarisatie van theoretisch onderbouwde interventies in de jeugd-ggz

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 1/2011
Auteurs:
MARTEN Elling, Drs. A. de Ruijter
Belangrijke opmerkingen
freelance adviseur/onderzoeker
directeur

samenvatting

Het rapport Zicht op Kennis bevat een overzicht van wetenschappelijk onderbouwde diagnostische instrumenten en interventies voor de jeugd-ggz, waaronder farmacotherapie, beschreven en geordend naar de stoornissen waarop zij vooral betrekking hebben. Het beschrijven van interventies is te beschouwen als een begin voor de verdere onderbouwing van het dagelijkse werk van behandelaars in de jeugd-ggz. Professionals kunnen via websites kennis nemen van de stand van zaken met betrekking tot nieuwe interventies. Ook worden zij uitgenodigd hun interventies te beschrijven en zo mogelijk mee te doen aan effectstudies.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Kind & Adolescent Praktijk 1/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

GEZIEN EN GELEZEN