Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Floris column | Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016

Zelfzorg

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 4/2016
Auteur:
Floris Nagtegaal
Belangrijke opmerkingen
Liefs, Floris
PS Zusje: ik heb er last van dat je steeds een beroep doet op mijn gevoel als je iets van me wilt. Mag ik je vragen concreet te zijn in wat je van me nodig hebt?

Samenvatting

De meeste spullen waarmee ik werk zijn voorzien van een gebruiksaanwijzing. Ik verwacht dat iedereen er correct en voorzichtig mee omgaat. In mijn werk ben ik zelf het belangrijkste instrument. Dat roept de vraag op hoe ik met mijzelf als instrument omga.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2016

TPO - De Praktijk 4/2016 Naar de uitgave

Kennis NHG-standaard acuut hoesten

Uitgelicht: NHG-Standaard Acuut hoesten

Interview hester meindertsma

‘Never a dull moment’ in de polder

Onderzoek voeding bij ouderen

Extra zuivelinname zinvol bij ouderen?