Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Gezien en Gelezen | Uitgave 2/2014

Kind & Adolescent Praktijk 2/2014

Zelf plannen. training voor jongeren met ADHD

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2014
Auteur:
Anneke Eenhoorn
Belangrijke opmerkingen
Anneke Eenhoorn, klinisch psycholoog/psychotherapeut

Samenvatting

Het was al een tijdje in de maak, dit behandelprotocol voor de adolescent met ADHD die moeite heeft met plannen en organiseren. Drie maaksters, samen met hulpvaardige collega’s in het land, gingen ermee aan de slag. Dingen die werken bleven, onzin werd geschrapt. Zo ontstond dit fraaie protocol: Zelf plannen – training voor jongeren met ADHD.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Kind & Adolescent Praktijk 2/2014 Naar de uitgave

OriginalPaper

Empathie in autisme