Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Artikel | Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020

Zelf aan het roer

Oud-IGJ-inspecteur Anja Jonkers over haar overstap naar de praktijk

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2020
Auteur:
Martin Smalbrugge
Anja Jonkers stapte in 2017 over van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd naar de zorgpraktijk. Als directeur intramurale zorg van zorgorganisatie Florence in regio Haaglanden moest ze plotseling gaan uitvoeren wat ze bij de Inspectie had gepromoot. Hoe heeft zij dit beleefd? Redacteur Martin Smalbrugge sprak met haar. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020 Naar de uitgave

Artikel

COVID-19