Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-07-2013 | Uitgave 7/2013

Tandartspraktijk 7/2013

Zeer vergevorderde parodontale afbraak

Extraheren kan altijd nog

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2013
Auteur:
Drs. Coen Kuit
De inschatting of een element wel of niet te behouden is, zal niet bij iedere behandelaar dezelfde zijn. De resultaten die we met onze behandelingen op korte en op lange termijn boeken, bepalen of we grensgevallen het voordeel van de twijfel zullen geven. De beslissing om te extraheren wordt genomen omdat we een andere therapie kennelijk niet kansrijker c.q. meer verantwoord achten. Bewijzen dat extractie de juiste keuze is of was, kunnen we niet. Extraheren is per definitie ‘non evidence-based therapy’. In deze en volgende bijdragen wil ik graag mijn ervaringen gedurende bijna veertig jaar verwijspraktijk parodontologie en reconstructieve tandheelkunde met u delen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2013

Tandartspraktijk 7/2013 Naar de uitgave

Reacties van lezers

Reacties van lezers

Tandarts in de praktijk

De ThuisTandarts

OriginalPaper

Een stuitende zaak