Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2015 | Interview met Tineke Oldehinkel | Uitgave 2/2015

Kind & Adolescent Praktijk 2/2015

“Ik ben gek op mijn werk, maar niet ten koste van alles”

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Drs. Linda Verhaak
Belangrijke opmerkingen
over de auteur Drs. Linda Verhaak, klinisch psycholoog en psychotherapeut, is werkzaam bij Equator Foundation (onderdeel van Arq) en in haar eigen praktijk, aangesloten bij WEI43. Daarnaast is zij freelancedocent aan de RINO en lid van de voorjaarscongrescommissie van de VGCT.

Samenvatting

Tineke Oldehinkel promoveerde in 1997 tot doctor in de medische wetenschappen en is sinds begin 2011 hoogleraar in de Levensloopepidemiologie van veelvoorkomende psychiatrische stoornissen bij het Universitair Medisch Centrum Groningen. Ze is bovendien hoofdonderzoeker van TRAILS en vertelt in dit interview bevlogen over dit langlopende, multidisciplinaire onderzoek naar ontwikkelingen tijdens de adolescentie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Kind & Adolescent Praktijk 2/2015 Naar de uitgave

Uit de praktijk

In het gootsteenkastje