Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2017 | X-puzzel | Uitgave 4/2017

Tandartspraktijk 4/2017

X-puzzel #4 - bevindingen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2017
Auteur:
Reinier Hoogeveen
Belangrijke opmerkingen
Reinier Hoogeveen Frédérique San Giorgi ACTA, sectie Radiologie

Samenvatting

Op pagina 57 van dit nummer legden we u het probleem voor dat bij een studentenbehandeling het vervaardigen van een lengtefoto van de 23 van de patiënt twee merkwaardige, raadselachtige beelden opleverde. In eerste instantie werd gedacht aan technische problemen in de hardware (het Vistascan-opnameapparaat) of de software en werd overwogen de technische dienst te bellen. Dat hoefde niet. Want wat hier was gebeurd, is te verklaren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Tandartspraktijk 4/2017 Naar de uitgave

Out of the box (17)

Een andere maltechniek

X-puzzel

X-puzzel #4

Tandarts in de praktijk

365/24/7