Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2019 | X-puzzel | Uitgave 7/2019

Tandartspraktijk 7/2019

X-puzzel #25

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2019
Auteurs:
Frédérique San Giorgi, Reinier Hoogeveen

Samenvatting

Onlangs meldde zich bij ons op de afdeling een ongeruste student met de vraag of wij naar onderstaande solo konden kijken. Er was een solo gemaakt van element 46 en 47 om het ‘succes’ van de endodontische behandeling van de 46 en 47 te beoordelen. Wat meteen het oog trekt zijn de wolkachtige radiopake structuren ter hoogte van de corticalis mandibulae. Er zijn geen klinische bijzonderheden bij de patiënt en de patiënt ervaart ook geen klachten in deze regio. Medisch zijn er in de anamnese geen bijzonderheden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2019

Tandartspraktijk 7/2019 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

De Tandworm