Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | X-Puzzel | Uitgave 3/2018

Tandartspraktijk 3/2018

X-puzzel #13 - bevindingen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2018
Auteurs:
Frédérique San Giorgi, Reinier Hoogeveen

Samenvatting

Op pagina 34 van dit nummer vroegen wij u wat uw diagnose is met betrekking tot de radiolucentie zoals deze te zien is op afbeelding 1 genomen tijdens de endodontische behandeling van een patiënt. Op de eindfoto van de behandeling van de 12 zien we de radiolucentie nog onder een iets andere hoek afgebeeld (afbeelding 2).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Tandartspraktijk 3/2018 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

Frankenkitten

Intercollegiaal online

Advies gevraagd!

Nieuws

Nieuws