Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Praktijkvoorbeeld | Uitgave 1/2011

Standby 1/2011

World Wide Teeth

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2011
Auteur:
Maria De Vries
Afgelopen voorjaar promoveerde Yvonne Buunk-Werkhoven op het proefschrift: ‘World White Teeth: Determinants and promotion of oral hygiene behavior in diverse contexts’. Ze begon haar loopbaan als tandartsassistent in de jaren 80. Omdat ik benieuwd was hoe haar loopbaan en promotieonderzoek zijn verlopen, zocht ik haar op voor een interview.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Standby 1/2011 Naar de uitgave

Column Ditte

Twilight zone?

OriginalPaper

Agenda

Editorial

Editorial