Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: Neuropraxis 6/2017

12-10-2017

Woorden vooraf

Auteur: J. Koerts

Gepubliceerd in: Neuropraxis | Uitgave 6/2017

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

De astronomische winter staat voor de deur, het wordt steeds eerder donker en het is koud. Dat betekent dat de kachel aan is en wij ons terugtrekken in onze huizen. Het betekent echter ook dat hier al weer het laatste nummer van het 20 e jubileumjaar van Neuropraxis voor u ligt. In dit nummer vindt u weer een artikel van een van de auteurs die ook een bijdrage heeft geleverd aan het allereerste nummer van Neuropraxis in 1997. Gert Kwakkel bespreekt de ontwikkelingen in de laatste 20 jaar op het gebied van de preventie van ‘een hartinfarct in de hersenen’ en de behandeling en revalidatie hiervan. Hij laat zien dat er veel is veranderd in de behandeling van beroertes. Ook bespreekt hij dat er op het gebied van neurorevalidatie nog veel nodig is. …

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Neuropraxis

Neuropraxis is het eerste Nederlandstalige tijdschrift dat ingaat op achtergronden én toepassingen van actuele neurowetenschappelijke informatie. Er is aandacht voor onderzoek, diagnostiek en behandelingsmethoden.

Metagegevens
Titel
Woorden vooraf
Auteur
J. Koerts
Publicatiedatum
12-10-2017
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Neuropraxis / Uitgave 6/2017
Print ISSN: 1387-5817
Elektronisch ISSN: 1876-5785
DOI
https://doi.org/10.1007/s12474-017-0171-6