Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Signaal | Uitgave 9/2016

Huisarts en wetenschap 9/2016

WONCA 2016 Kopenhagen: ‘Doctors with heads and hearts’

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2016
Auteur:
Charles Helsper
Belangrijke opmerkingen
UMC Utrecht, Julius Centrum voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde, afdeling huisartsgeneeskunde: dr. C. Helsper, hoofdonderzoeker ‘kanker en huisartsgeneeskunde’

Samenvatting

‘Doctors with heads and hearts’ was het thema van het Europese huisartsencongres WONCA, dat in juni 2016 plaatsvond in Kopenhagen. Het WONCA-congres werd georganiseerd door de gezamenlijke huisartsenorganisaties uit alle Scandinavische landen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2016

Huisarts en wetenschap 9/2016 Naar de uitgave

Redactioneel

Gezond verstand

Intermezzo

CVRM