Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2006 | Journaal | Uitgave 12/2006

Huisarts en wetenschap 12/2006

WONCA 2006, een uitstapje naar Florence

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 12/2006
Auteur:
   

Samenvatting

Meer dan 3000 deelnemers trok de WONCA, het Europese huisartsencongres, dat van 22 tot en met 30 augustus 2006 plaatsvond. Verreweg het hoogste aantal deelnemers dat ooit een WONCA-Europe congres bezocht. De locatie, een middeleeuws fort midden in Florence, heeft daar misschien wel iets mee te maken, al zullen de organisatoren dat niet gauw toegeven. Het congres met de fraaie titel Towards medical renaissance, bridging the gap beween biology and humanities kende zes hoofdthema’s die varieerden van education en quality tot care for the world. Dat laatste thema ging niet over het milieu maar herbergde alles wat niet bij een van de andere vijf thema’s ondergebracht kon worden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2006

Huisarts en wetenschap 12/2006 Naar de uitgave