Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Euvels | Uitgave 2/2014

TPO - De Praktijk 2/2014

Witte vlekken of strepen in de nagel

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2014
Auteur:
Sietsche van Gunst

Samenvatting

Soms hebben patiënten vragen over witte stippen of strepen in de nagel. Ze vragen zich dan bijvoorbeeld af of het een teken is van vitamine- of ijzertekort, of van kalkgebrek. Graag willen ze natuurlijk horen dat het onschuldig is. Bij witte vlekken of stippen is dat het geval, maar bij witte strepen die evenwijdig lopen aan het halvemaantje onder in de nagel is dat niet altijd zo.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

TPO - De Praktijk 2/2014 Naar de uitgave

weet je dit?

Vragen

Buite nlands nieuws

Appel of statine?

weet je dit?

Antwoorden