Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2015 | Uitgave 9/2015

Bijzijn XL 9/2015

Wijkverpleegkundigen oncologie ondersteunen huisarts

Tijdschrift:
Bijzijn XL > Uitgave 9/2015
Auteur:
Aliëtte Jonkers
Belangrijke opmerkingen
Tekst: Aliëtte Jonkers, medisch (wetenschaps)journalist. Zij schrijft artikelen voor medische vaktijdschriften, websites en uitgeverijen.

Samenvatting

Gespecialiseerde wijkverpleegkundigen oncologie van Rivas Zorggroep komen bij oncologische patiënten aan huis om vragen over hun ziekte en de behandeling te beantwoorden. Zij adviseren en informeren patiënten en mantelzorgers in huisbezoeken van ongeveer één uur over het leven na de behandeling in het ziekenhuis en verwijzen zo nodig door naar andere zorgverleners. De gespecialiseerde wijkverpleegkundigen van Rivas zijn werkzaam in de gemeenten Bunnik, Giessenlanden, Houten, IJsselstein, Lopik, Molenwaard, Nieuwegein en Zederik.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

Nursing compleet

Nursing online

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2015

Bijzijn XL 9/2015 Naar de uitgave

BookReview

Media