Skip to main content
main-content
Top

28-01-2016 | Nieuws

Wij zoeken: Een enthousiast lid voor ons redactieteam

Kind & Adolescent Praktijk  is een vaktijdschrift voor pedagogen, psychiaters en psychologen die werken in de jeugdhulp. We publiceren artikelen die goed zijn onderbouwd - vanuit onderzoek en praktijk - en die relevant zijn voor collega’s in de praktijk die werken met jeugdigen en hun ouders.

Elk nummer bevat een interview met iemand die een belangrijke of opvallende bijdrage levert aan het vakgebied. Wij zoeken iemand die jaarlijks vier interviews doet en daarover verslag doet in ons tijdschrift.

Heb je interesse, affiniteit en kennis op het gebied van jeugdhulp of jeugd GGZ, heb je ervaring met interviewen en kun je laten zien dat je boeiend en helder kunt schrijven, dan komen wij graag met je in contact.

We bieden je een plek binnen ons enthousiaste redactieteam, waar veel ruimte is voor creatieve ideeën om ons tijdschrift nog beter en mooier te maken. Daarnaast bieden we een kleine vergoeding.

Als je denkt dat deze werkzaamheden passen bij jouw mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Dat kan met: Marike Serra, hoofdredacteur (m.serra@accare.nl) of met Eveline Brandt, eindredacteur (e.brandt@xs4all.nl) .  

Aanbevolen

wo | Tijdschrift

Kind & Adolescent Praktijk

Kind en Adolescent Praktijk is een vakblad voor psychologen, orthopedagogen, psychiaters en andere professionals die werken met kinderen en adolescenten en/of met hun ouders.
Het vakblad biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding.


Onze productaanbevelingen

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.