Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Uitgave 4/2014

Geron 4/2014

Wij in de wijk

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 4/2014
Auteurs:
Marion Duimel, Ingrid Meijering

Samenvatting

Stichting GetOud (www.getoud.nl) bedacht en maakte voor het stadsdeel Loosduinen het project Wij in de Wijk. Voor de expositie zijn in totaal 24 Loosduinse ouderen en jongeren gefotografeerd en in duo’s afgebeeld. Beiden zeggen aan de hand van elkaars foto iets over elkaar, terwijl ze elkaar (nog) niet kennen. Het project past bij de doelstelling van GetOud om verbinding te leggen tussen jongeren en ouderen. Een andere doelstelling is om bij te dragen aan een positievere beeldvorming over ouderen en ouderdom. In het vervolg van het project Wij in de Wijk gaan Loosduinse ouderen gastlessen geven aan leerlingen in groep 8 van de lagere school en de eerste en tweede klassen van de middelbare school. Dit doen ze aan de hand van foto’s en verhalen uit hun eigen leven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Geron 4/2014 Naar de uitgave