Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2017 | Ingezonden brief | Uitgave 1-2/2017

GZ - Psychologie 1-2/2017

Wie kaatst kan de bal verwachten

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 1-2/2017
Auteur:
Kees Korrelboom
Belangrijke opmerkingen
Kees Korrelboom (1951) is bijzonder hoogleraar in de klinische psychologie aan Tilburg University en klinisch psycholoog en senior onderzoeker bij PsyQ, Den Haag Centrum. Hij was en is als opleider betrokken bij vele opleidingen tot gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut.
Hij is lid van de visitatiecommissie TOPGGz. In 2004 werd hij benoemd tot lid van verdienste van de VGCt. In 2016 volgde het erelidmaatschap van deze vereniging.

Samenvatting

In de rubriek Opinie van het vorige nummer van GZ-psychologie (december, 2016) schreven hoofdopleider Sjoerd Colijn (PDO-GGz Leiden/Rotterdam, Utrecht) en voormalig hoofdopleider Liesbeth Eurelings (PDO-GGz Leiden/Rotterdam) dat zij vinden dat ik mij in een eerder interview in GZ-Psychologie oude stijl (‘Ik ben een denkende doener’, augustus, 2016) ongenuanceerd, ongefundeerd en eenzijdig heb uitgelaten over psychotherapie en de psychotherapie-opleiding.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1-2/2017

GZ - Psychologie 1-2/2017 Naar de uitgave

Nieuws

nieuws