Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Frictie | Uitgave 3/2014

Kind & Adolescent Praktijk 3/2014

Wie is er bang voor de gemeente?

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2014
Auteurs:
Arnoud van Buuren, Clara Pels
Belangrijke opmerkingen
over de auteurs Clara Pels is zelfstandig adviseur transformatie jeugdzorg. Arnoud van Buuren is vrijgevestigd arts en psychotherapeut en voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten en Psychologen.
Heeft u voorbeelden van verdergaande samenwerking tussen jeugd-ggz en jeugdzorg? Of heeft u eigen ideeën hoe dat (meer) te stimuleren? Schrijf de redactie en discussieer mee!

Samenvatting

In de rubriek Frictie geven wisselende auteurs hun visie op een onderwerp dat discussie oproept of kijken zij kritisch naar een misverstand of dilemma waar professionals in hun werk tegenaan lopen. In deze frictie een pittig vraaggesprek over jeugdzorg en jeugd-ggz. Een keukentafelgesprek in zekere zin, want de gesprekspartners zijn ook levenspartners.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

BSL Academy Social Work GGZ

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Kind & Adolescent Praktijk 3/2014 Naar de uitgave

OriginalPaper

Gluren Bij De Buren

Gezien en gelezen

Hotel De Grote L