Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

26-05-2021 | Beschouwing | Uitgave 7/2021

Huisarts en wetenschap 7/2021

‘Wie is daar?’ Over professionele identiteitsvorming van de aios

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 7/2021
Auteurs:
Pieter Barnhoorn, Mario Veen
Belangrijke opmerkingen
Barnhoorn PC, Veen M. ‘Wie is daar?’ Over professionele identiteitsvorming van de aios. Huisarts Wet 2021;64(7):55-7. DOI:10.1007/s12445-021-1160-9.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Abstract

De huisartsopleiding moet basisartsen leren denken, doen en voelen als ‘echte’ huisartsen. Dat noemen we professionele identiteitsvorming . Maar wat is dat precies? Welke rol spelen opleiders daarin? Hoe kun je als huisarts – tot aan je pensioen – aandacht blijven besteden aan je professionele identiteitsvorming? We beantwoorden deze vragen op basis van de literatuur en ons eigen onderzoek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2021

Huisarts en wetenschap 7/2021 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws