Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2008 | Lezing | Uitgave 8/2008

Huisarts en wetenschap 8/2008

Wetenschap in de huisartsenpraktijk, een nieuwe toepassing

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2008
Auteur:
   

Samenvatting

De NHG-Wetenschapsdag 2008 werd afgesloten met een lezing van Siep Thomas, die daarmee afscheid nam van zijn hoogleraarschap Huisartsgeneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zoals hij ooit – mede – aan de wieg heeft gestaan van het standaardenbeleid, lanceerde hij ook nu weer een geheel nieuw idee: aan de standaarden zouden in de toekomst ‘vignetten’ moeten worden toegevoegd. Daarin wordt bij de betreffende aandoening een goed onderbouwd en kritisch oordeel gegeven over de behandelingsmogelijkheden in de tweede lijn.
De volledige tekst van de lezing vindt u hieronder.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2008

Huisarts en wetenschap 8/2008 Naar de uitgave