Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2017 | Redactioneel | Uitgave 4/2017

GZ - Psychologie 4/2017

Wetenschap als krantenkop

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 4/2017
Auteur:
Willemijn Scholten
Belangrijke opmerkingen
Willemijn Scholten, hoofdredacteur

Samenvatting

Ik zie de koppen al voor me: ‘Van antidepressiva kom je nooit meer af ’, of ‘Terugval torenhoog na stoppen antidepressiva’. Binnenkort zal ik een persbericht schrijven over de uitkomsten van mijn onderzoek naar het afbouwen van antidepressiva. De uitkomsten zijn natuurlijk veel genuanceerder dan de uitspraken hierboven, maar de kans is groot dat de nuance in de media verdwijnt. De berichtgeving in de media de afgelopen maanden heeft mij hierover aan het denken gezet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

GZ - Psychologie 4/2017 Naar de uitgave

Rechten en plichten

Plafondhandel