Skip to main content
main-content
Top

18-12-2013 | Nieuws

'Werking van een medicijn' populairste kennistoets in 2013

Verpleegkundigen en verzorgenden hebben het vaakst de Bijzijn XL-toets Werking van een medicijngemaakt. De top 5 van populairste toetsen bestaat verder uit De oudere patiënt,Melden van incidenten in het medicatieprocesen Hygiëne, infectiepreventieen de infectiecyclus. Op de vijfde plaats staat de toets Melanoom. Met een abonnement op Bijzijn XL kunnen verpleegkundigen en verzorgenden hun vakkennis op peil houden.

Er komen steeds meer toetsen bij op BSL Bijzijn XL, naast de naslagwerken en het tijdschrift. Afgelopen jaar werden zestien toetsen toegevoegd, zoals de toetsen Probleemgedrag bij de oudere patiënt en Mammacarcinoom.

"Ik heb een tijdje in het buitenland gewerkt en Bijzijn XL en de toetsen, waren voor mij een makkelijke manier om bij te blijven en met mijn beroep bezig te zijn", vertelt Brenda Bezemer in Bijzijn XL, ze is verpleegkundige en op dit moment werkzoekend.

De Bijzijn XL-toetsen zijn geaccrediteerde toetsen, dus ze tellen ook mee voor accreditatiepunten die je mogelijk nog moet halen. Ze zijn nuttig om te controleren of je op de hoogte bent van belangrijke onderwerpen. De punten komen gelijk in het Kwaliteitsregister V&V te staan, zodat ze als indicatie voor je vakbekwaamheid ook voor collega's en managers te zien zijn.

Tip

Abonneer je je vóór 31 december 2013 op BSL BijzijnXL, dan ontvang je een leuke HEMA cadeaukaart t.w.v. € 25.

Auteur(s): Jaap Meijers

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.