Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | Uitgave 11/2010

Tandartspraktijk 11/2010

Werkenmet intraorale fotospiegels

MONDFOTOGRAFIE HOEFT NIET INGEWIKKELD TE ZIJN (2)

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2010
Auteur:
Daan van Oort
Belangrijke opmerkingen
(1973) is tandtechnisch specialist in kroon- en brugwerk, winnaar van de Van Harmondprijs, opleidingscoördinator bij Tolmeijer 4Dental en de Dental Partner Group (DPG). Ook geeft hij trainingen in dentale fotografie en is hij gediplomeerd vakfotograaf.

Abstract

De lastigste foto’s omtemaken zijn diemet een intraorale fotospiegel. De keuze voor de juiste spiegel en een goede voorbereiding vergroten de kans op een goede opname.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2010

Tandartspraktijk 11/2010 Naar de uitgave

HEYNICK’S HOEK

MOND-TOT-MONDRECLAME NU