Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2013 | Uitgave 10/2013

Bijzijn XL 10/2013

Werken met levensboeken

in de praktijk van de ouderenzorg

Tijdschrift:
Bijzijn XL > Uitgave 10/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
1. Dit onderzoeksproject is een samenwerkingsverband van Reliëf, christelijke vereniging van zorgaanbieders, de Theologische Universiteit Kampen en het onderzoeksbureau Kaski. ZonMw subsidieert het project.
Levensboeken maken in de ouderenzorg. Hoe doe je dat? Wat vraagt dat van de zorgorganisatie? En waarom zou je het doen? Speciaal voor een onderzoek naar de effecten van het werken met levensboeken in de ouderenzorg ontwikkelden we de levensboekmethode Open Kaart 1. In dit artikel beschrijven we deze methode en hoe we de effecten ervan gaan onderzoeken. Daarnaast gaan we uitgebreid in op de voorwaarden en aandachtspunten om de methode een plaats te geven in de praktijk van de ouderenzorg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.

Nursing compleet

Nursing online

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2013

Bijzijn XL 10/2013 Naar de uitgave

Ziektebeelden en symptomen

Mobiliteit bij ouderen