Skip to main content
main-content
Top

Over dit boek

Iedereen denkt wel eens negatief over zichzelf, dat is normaal. Maar als je de hele dag door denkt dat je niet goed genoeg bent en daardoor slecht in je vel zit, is het tijd om er wat aan te doen. Deze zelfbeeldtraining helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Dit werkboek bevat alle informatie, oefeningen en opdrachten die je nodig hebt om meer zelfvertrouwen te krijgen. Samen met een trainer kun je de oefeningen uitvoeren en zul je merken dat je je steeds beter gaat voelen.

Heel veel succes!

De boeken maken onderdeel uit van de KAP-reeks. Deze reeks biedt heldere en gefundeerde informatie over stoornissen en behandelmethoden voor kinderen- en jeugdpsychologen, orthopedagogen, kinder- en jeugdpsychiaters en andere hulpverleners.

Inhoudsopgave

Voorwerk

Sessie 1

Zusammenfassung
Heb je alle uitleg gelezen. Heb je daar nog vragen over?
Marije Kuin

Sessie 2

Zusammenfassung
Is het gelukt om elke dag iets op te schrijven? Hoe vond je het om te doen? Als je het lastig vond, kan het misschien helpen om eerst een positief gevoel op te roepen.
Marije Kuin

Sessie 3

Zusammenfassung
Is het je gelukt om herinneringen op te schrijven en heb je complimenten gekregen?
Marije Kuin

Sessie 4

Zusammenfassung
Is het je gelukt om te oefenen? En hoe ging dat? Merk je al dat het makkelijker wordt om positief te denken? Wat helpt jou om het voor elkaar te krijgen?
Marije Kuin

Sessie 5

Zusammenfassung
Hoe ging het deze week? Heb je geoefend en dingen gedaan van je lijstje?
Marije Kuin

Sessie 6

Zusammenfassung
Is het je al gelukt om een filmpje of de poster te maken? Als het goed is, kun je nu heel snel en makkelijk jouw herinnering en zin oproepen met de positieve houding (groot en klein) en muziek (aan en in je hoofd).
Marije Kuin

Sessie 7

Zusammenfassung
Vandaag is de laatste sessie! Je gaat vandaag Eerste Hulp Bij Ongelukken leren. Het zal namelijk nog weleens gaan gebeuren dat je je toch weer rot voelt of te weinig zelfvertrouwen hebt door negatieve gedachten.
Marije Kuin

Nawerk

Meer informatie