Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Informatief | Uitgave 1/2014

Standby 1/2014

Welkom in onze gastvrije praktijk

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2014
Auteur:
Willeke van Essen
De patiënt loopt licht nerveus de praktijk binnen. Het was flink zoeken, maar ze is gelukkig nog net op tijd. Binnen aangekomen staat een assistent druk te praten met een andere patiënt. Het gaat over een rekening, lijkt wel. De patiënt gaat er maar even bij staan, maar dan wijst de assistent naar het bordje ‘Als u een afspraak heeft, mag u plaatsnemen in de wachtruimte.’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Standby 1/2014 Naar de uitgave

Cursussen en opleidingen

Mindfulness in de tandartspraktijk

Binnenkijken bij…

Tandartspraktijk M.D. Koning