Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | Redactioneel | Uitgave 11/2009

Huisarts en wetenschap 11/2009

Weg met de Cochrane-review

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Tot nu toe publiceerde H&W 137 Cochrane-reviews; ruim tien jaar lang hielden we u zo op de hoogte van de wetenschappelijke onderbouwing van voor huisartsen belangrijke interventies. Het kostte de redactie al die tijd weinig moeite auteurs te vinden om zo’n Cochrane-review te bespreken. En dat terwijl die reviews toch niet de leukste artikelen zijn om te lezen. Langzamerhand werd de rubriek echter sleets, zo bleek uit ons beperkte lezersonderzoek van een jaar geleden. De Cochrane-besprekingen werden niet (meer) frequent gelezen en ook niet erg hoog gewaardeerd door onze lezers. Er was, kortom, een discrepantie tussen de gewone huisarts en de academische goegemeente.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Huisarts en wetenschap 11/2009 Naar de uitgave