Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2019 | Interview | Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019

Wees kritisch op e-health en apps

Tijdschrift:
TvPO > Uitgave 1/2019
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen
Kernredactielid TPO De Praktijk

Samenvatting

Cynthia Hallensleben is behalve praktijkverpleegkundige ook onderzoeker bij het Nationaal eHealth Living Lab (NeLL), een organisatie waarin het LUMC alle landelijke e-health-initiatieven samenbrengt. Cynthia doet onderzoek naar de effectiviteit van e-health-initiatieven. In dit interview geeft ze voorbeelden van projecten waaraan ze meewerkt. Vooral gezondheidsapps hebben haar aandacht. Haar advies: wees kritisch als het gaat om e-health, vooral bij gezondheidsapps.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2019

TPO - De Praktijk 1/2019 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

LEZEN/KIJKEN/ZOEKEN

Kennisquiz

Weet je dit?