Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Uitgave 4/2015

Denkbeeld 4/2015

Weer thuis in Turkuaz

Weer thuis in Turkuaz

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2015
Auteur:
Peter Bakens
Belangrijke opmerkingen
Peter Bakens is redacteur van Denkbeeld; hij is werkzaam als docent hbo-v aan De Haagse Hogeschool.

Samenvatting

In Den Haag hebben twee zogeheten ‘zichtbare schakels’, wijkverpleegkundigen met een extra brede taakinvulling (zoals aandacht voor welzijn en sociaal leven), als projectleiders van zorginstelling Florence een afdeling opgezet voor Turkse bewoners. In september 2014opende afdeling ‘Turkuaz’ zijn deuren. Redacteur Peter Bakens nam er een kijkje en sprak met de twee initiatiefneemsters, Fatma Aslantas en Yingzi Zhan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Denkbeeld 4/2015 Naar de uitgave

Column

Onhandig

Pro & contra

Stelling