Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2020 | Column | Uitgave 7/2020

Tandartspraktijk 7/2020

Webinar

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2020
Auteur:
Arthur van Winsen
Belangrijke opmerkingen
Arthur van Winsen studeerde filosofie en tandheelkunde. Hij voerde tot voor kort een algemene praktijk in Leiden.

Samenvatting

De webinar was in coronatijd een van de dingen die het nieuwe normaal markeerden. Het was een welkome gast in de virtuele wereld van het huisarrest met alleen deurbezoek en ‘balconversatie’. Een college volgen wanneer het je maar uitkomt, een en al gemak, en het kost je geen drol. Geen opgeklopt gedoe, recht op het onderwerp af dat je interesseert, geen keynote speaker die je ongevraagd entertaint. Als je zin hebt in amusement tussendoor, klik je gewoon even op YouTube.
Maar na de zoveelste webinar kreeg ik toch last van huidhonger. Ik wilde de congresmens weer ontmoeten, zij het op gepaste afstand.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2020

Tandartspraktijk 7/2020 Naar de uitgave

Heynick’s Hoek

De Pellagra-pandemie