Skip to main content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander hoofdstuk

2006 | OriginalPaper | Hoofdstuk

Wat zijn de indicaties voor verwijzing naar een diëtist?

Auteur : Dienst Diëtetiek

Gepubliceerd in: Vademecum permanente nascholing huisartsen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Diagnostiek:
onderzoeken van de patiënt/cliënt gericht op het bepalen van diens voedingstoestand en op het vaststellen en lokaliseren van bepaalde voedingsgerelateerde ziektebeelden, zoals bij gewichtsverlies en voedselovergevoeligheid.
Voetnoten
1
De gewijzigde vierde druk verschijnt half maart 1997 en wordt wederom gratis naar ongeveer 30.000 (huis)artsen toegestuurd
 
Literatuur
go back to reference Concept AMvB, art. 34. Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg. Concept AMvB, art. 34. Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg.
go back to reference Hart-Eerdmans M ‘t, Hullu A de, Indemans C, Nispen tot Pannerden L van. Artsenwijzer diëtetiek. Leiden, 1994. Hart-Eerdmans M ‘t, Hullu A de, Indemans C, Nispen tot Pannerden L van. Artsenwijzer diëtetiek. Leiden, 1994.
Metagegevens
Titel
Wat zijn de indicaties voor verwijzing naar een diëtist?
Auteur
Dienst Diëtetiek
Copyright
2006
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-8808-0_531