Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2019 | Kennistoets | Uitgave 7/2019

Tandartspraktijk 7/2019

Wat weet u van lachgas

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2019
Auteurs:
Laura Voogt, Hans van Pelt
Belangrijke opmerkingen
Laura Voogt (Groningen, 2016) is werkzaam als algemeen practicus in Koog aan de Zaan en bij Proclin in Rotterdam, waar ze via de NVVRT een opleiding volgt tot restauratief tandarts.
Hans van Pelt (Groningen, 1978), EPA-erkend prosthodontist (2010), is werkzaam als docent op het Centrum Tandheelkunde en Mondzorg van het UMCG en als restauratief tandarts bij Proclin in Rotterdam.

Samenvatting

Een jonge vrouw valt op een zaterdagnacht uit een raam van de eerste verdieping, dronken en high van een beetje lachgas. Ze breekt beide kaken; het is een wonder dat ze nog leeft. Dit keer op deze plaats in TP geen informatief verhaal over het opknappen van een beschadigd gebit en de mogelijkheden van esthetische tandheelkunde, maar een appèl aan alle collega’s-tandartsen om patiënten te waarschuwen voor de dure gevolgen van het inhaleren van een ballonnetje gevuld met een goedkoop en ogenschijnlijk onschuldig gas

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2019

Tandartspraktijk 7/2019 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws