Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2010 | Specialisatie | Uitgave 1/2010

Standby 1/2010

Wat te doen, als een kies niet is aangelegd?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2010
Auteur:
Hero Breuning
Belangrijke opmerkingen
Orthodontist
Wellicht heb je het al eens meegemaakt: de tandarts laat een orthopantomogram (OPT) maken om te kunnen beoordelen of alle tanden en kiezen zijn aangelegd. Dat is in veel praktijken een goede gewoonte voor kinderen die tussen de 8 en 10 jaar oud zijn. Natuurlijk moet je dan zelf kijken of de foto van goede kwaliteit is. Een getrainde assistent telt het aantal elementen. Het ontbreken van bijvoorbeeld tweede premolaren in de onderkaak komt vaak voor en dat is op een OPT ook goed te zien: onder de melkmolaren is het leeg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2010

Standby 1/2010 Naar de uitgave

Achtergrond

Glimlach