Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Uitgave 4/2014

Geron 4/2014

Wat leert de natuur ons over loslaten?

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 4/2014
Auteur:
Nelly Wijffelaars
Belangrijke opmerkingen
Over de auteur
Nellie Wijffelaars is gediplomeerd en gespecialiseerd verliescounsellor en wandelcoach. Ze heeft een eigen praktijk www.ikloopmetjemee.nl en biedt individuele begeleiding aan cliënten met hulpvragen rond verlies en rouw. Daarnaast heeft ze een aanbod rond het werken met het levensverhaal.

Samenvatting

De ouder wordende mens wordt meer dan in een andere levensfase geconfronteerd met loslaten van dat wat voor hem van betekenis is in zijn leven. Mensen die dierbaar zijn, gezondheid, afnemende energie, werk, andere zaken. Hoe gaan we om met het natuurlijke gegeven van groei, bloei, rijpen en afsterven?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2014

Geron 4/2014 Naar de uitgave

Column

Loslaten