Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2001 | NHG-katern | Uitgave 10/2001

Huisarts en wetenschap 10/2001

Wat huisartsen moeten weten over virushepatitis

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2001
Auteur:
   

Samenvatting

Eind september ontvangen alle huisartsen(-inopleiding) het NHG-Deskundigheidsbevorderingscahier Virushepatitis, inclusief de ‘Virushepatitiskaart’. Het cahier kwam tot stand in samenwerking tussen het NHG en het Nationaal Hepatitis Centrum.
Virushepatitis is een onderwerp waarmee de meeste huisartsen niet vaak worden geconfronteerd, maar toch krijgen zij met enige regelmaat te maken met vragen over hepatitis A, B of C of een andere leveraandoening. Het cahier bevat antwoorden op veel van die vragen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2001

Huisarts en wetenschap 10/2001 Naar de uitgave

Cochrane-reviews

Digitalis bij hartfalen