Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2013 | Artikelen | Uitgave 1/2013

Jeugdbeleid 1/2013

Wat hebben gezinshuizen in huis?

Tijdschrift:
Jeugdbeleid > Uitgave 1/2013
Auteurs:
Annemieke De Vries, Maartje Gardeniers
Belangrijke opmerkingen
Annemieke de Vries is programmaleider van het Gezinspiratieplein en Maartje Gardeniers is medewerker Kennis & Innovatie bij de Rudolphstichting. Reactie? E-mail naar a.devries@ gezinspiratieplein.nl of m.gardeniers@rudolphstichting.nl.

Samenvatting

Uit onderzoek naar de gezinshuissector weten we dat er sprake is van een enorme diversiteit, wat vaak leidt tot een spraakverwarring. Om die reden openen wij dit nummer met een overzichtsartikel: wat is nu precies een gezinshuis, welke vormen zijn er, hoe effectief zijn ze, hoe is het voor deze kinderen om in een plaatsvervangend gezin op te groeien in plaats van in een leefgroep, hoe spelen ouders het klaar om naast hun eigen kinderen ook nog zorg te dragen voor kinderen met problemen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Jeugdbeleid 1/2013 Naar de uitgave

BookReview

Publicaties